Oda başkanımız; Sapanca ilçe temsilcimiz ve TÜRMOB Delegemizin birlikte katıldığı Meslek ETİĞİ ,ve Farkındalık Yaratma Konusunda Sapanca MYO öğrencilerine konferans verildi.

Oda baskanimiz;  Selattin Çakirsoy ,Sapanca ilçe temsilcimiz Fatih Kabalak ve TÜRMOB Delegemiz Aslihan Topaloglu birlikte katildigi Meslek Etigi ,ve Farkindalik  Yaratma Konusunda Sapanca MYO ögrencilerine konferans verildi.

Konferansta Yrd. Doç.Dr Hatice SARIALTIN  ögrencilere kisa bir konusma yapti; Oda baskanimiz Selattin ÇAKIRSOY MESLEK ETIGI ile ilgili ögrencilkere sunum yapti.
SMMM Aslihan TOPALOGLU VE SMMM Fatih KABALAK ögrencilere mesleki konularda bilgilendirme yaptilar.
Oda baskanimiz Selattin Çakirsoy  Sapanca Myo ögrencilerini  bahar aylarinda odamizda daha genis kapsamli bulusma için davet ederek seminer tamamlandi.